Welkom bij het vv UNO Voetbalkamp in de Meivakantie!

Ben je klaar om je voetbaltalent naar een hoger niveau te tillen tijdens de meivakantie? Bij vv UNO’s Voetbalkamp beleef je een onvergetelijke ervaring vol plezier, vrienden maken en natuurlijk, heel veel voetbal!

Ons voetbalkamp in de meivakantie is dé plek waar jonge voetballers samenkomen om hun passie voor het spel te delen, nieuwe vaardigheden te leren en te genieten van de opwinding van wedstrijden en toernooien. Maar dat is niet alles – dit jaar steunen we ook het goede doel Spieren voor Spieren! Voor elke aanmelding gaat er maar liefst €25 rechtstreeks naar dit goede doel, waardoor jouw deelname een positieve impact heeft op het leven van kinderen met spierziekten.

Wat kun je verwachten tijdens ons voetbalkamp?

– Professionele trainingen geleid door gediplomeerde coaches die je helpen je techniek te verbeteren en je spel te verfijnen.

– Spannende wedstrijden en toernooien waar je kunt laten zien wat je hebt geleerd en strijden voor de overwinning.

– Plezierige activiteiten buiten het veld, zoals teambuildingsspellen en voetbalspelletjes, om nieuwe vriendschappen te smeden en samen herinneringen te maken.

– Een veilige en stimulerende omgeving waarin je kunt groeien als voetballer en als persoon.

Bij vv UNO geloven we dat voetbal meer is dan alleen een spel – het is een passie die ons verbindt en inspireert. Ons voetbalkamp in de meivakantie is ontworpen om die passie te voeden en jou de tools te geven om je dromen op het voetbalveld waar te maken, terwijl we tegelijkertijd een waardevolle bijdrage leveren aan het leven van anderen.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor het vv UNO Voetbalkamp in de meivakantie en bereid je voor op een vakantie vol voetbalplezier en het steunen van een geweldig goed doel!

Wat kun je verwachten op deze drie-daagse clinic:

Drie dagen lang vol voetbalplezier, techniektraining en wedstrijdjes. Elke dag staat er één thema centraal. Om een voorbeeld te geven hierbij het programma van de eerste dag met thema richtingsverandering (Dribbelkoning):

08:30 – 09:00 Aankomst en registratie

09:00 – 09:30 Kennismaking en Teamindeling (https://www.athleticskillsmodel.nl/)

09:30 – 10:30 Voetbalclinics en training (AZ Voetbalschool methodiek)

10:30 – 10:45 Gezonde snackpauze

10:45 – 12:00 Voetbalwedstrijden (toepassen wat aangeleerd is)

12:00 – 13:00 Lunch

13:00 – 14:30 Workshops en Test (Dribbelparcours meten)

14:30 – 14:45 Korte pauze

14:45 – 15:45 Voetbalspellen en activiteiten

15:45 – 16:00 Afsluiting van de dag

Aan het einde van de drie dagen krijgen alle deelnemers een certificaat met de resultaten van de metingen en voor de eerste plaats zijn er unieke prijzen!

Kortom een super leuke ervaring voor alle kinderen. Schrijf je snel in. Vol = Vol.