Sponsor Binnen En Digitaal

Maak uw logo zichtbaar op de plek waar de belangrijkste gesprekken plaatsvinden: in de kantine en natuurlijk in de kleedkamers. UNO biedt verschillende mogelijkheden voor sponsoruitingen in en rond de kantine en rondom de kleedkamers.

Narrowcasting

Op de grote HD flatscreens in de kantine kan uw eigen reclameboodschap in de narrowcasting worden opgenomen. Sponsorlogo’s en/of sponsorboodschappen worden 5 seconden weer gegeven per scherm. Omdat niet alleen uw logo maar ook het nieuws en kantine-aanbiedingen bij de narrowcasting langskomen, zijn vele ogen van de aanwezigen gericht op de schermen in de kantine.

Kosten: € 225,00 per seizoen incl. 2 verkoopacties per jaar. (Extra acties € 25,00)

Kleedkamer Sponsoring

De buitenkant van de kleedkamerdeur kan bedrukt worden over de gehele deur met daarop een grasmotief en het VV UNO shirt. In dit shirt komt uw logo te staan en kleedkamer nummer.

Kosten: € 250,00 per jaar plus eenmalige productiekosten € 250,00

Nieuwsbrief

Ons nieuwsbrief komt minimaal 10x per jaar uit met ruim 700 leden is dit een goed medium om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. U krijgt een vermelding van uw bedrijfsnaam c.q. logo op alle correspondentie. In de prijs is inbegrepen.

Kosten: € 200,00 per seizoen incl. 1 verkoopactie of advertorial per jaar. (Extra acties € 25,00)

Kleding Kantinemedewerkers

Onze medewerkers in de kantine zien er nóg beter uit met uw logo op de voor of achterkant van hun kleding. Alle polo’s van het kantinepersoneel kunnen op de achterkant bedrukt worden met uw logo of tekst.

Kosten: € 300,00 per jaar (30 shirts) plus eenmalige productiekosten € 150,00

Let op: meerdere kleinere sponsoruitingen per shirt kunnen mogelijk aanwezig zijn op voorkant en/of mouw.

Sponsorbord In De Kantine

In onze altijd gezellige kantine is plaats voor een aantal borden met sponsoruitingen.

Afmeting: 60×40 cm.

Kosten:€ 145,00 per jaar per bord

plus eenmalige productiekosten € 80,00