Word sponsor van de gezelligste club van Hoofddorp!

Ambities realiseren we samen met onze sponsors!

Om onze ambities te realiseren zijn wij voortdurend op zoek naar sponsoren. Als we de vereniging bereikbaar willen houden voor iedereen, dan moet ook de contributie betaalbaar blijven. We werken daarom graag samen met sponsoren die willen bijdragen aan de ontwikkeling van VV UNO en die onze missie delen.

Onze Missie:

  • Het met veel plezier beoefenen van de voetbalsport voor jong en oud;
  • Het bevorderen van de lichamelijke en persoonlijke ontwikkeling;
  • Open en toegankelijk zijn voor iedereen;
  • Voorwaarden te scheppen voor zowel prestatiegericht als recreatief voetbal;
  • Een gezellige vereniging te zijn met vastgestelde waarden en normen.

Wat kan u als sponsor voor ons betekenen: Sponsorvormen

  • 3- jarig Uitgangspunt is dat iedere vorm van sponsoring altijd welkom en bespreekbaar is. Waar mogelijk, streven wij om tot meerjarige (3 jaar) afspraken te komen. Dit om continuïteit te behouden zowel in de sponsorrelatie als in de inkomsten voor de vereniging. Behalve de hierna genoemde sponsorvormen kunnen wij met u een op maat gemaakt sponsorpakket samenstellen.
  • 1-jarig: Alle sponsormogelijkheden – met uitzondering van de borden en vlaggen langs het veld – zijn er vanaf een 1-jarig contract. De btw op de kosten van het materiaal is verrekenbaar, de kosten voor de sponsoruiting zijn onbelast.
  • Totaalpakket: Naast de verschillende aparte sponsormogelijkheden biedt VV UNO ook de mogelijkheid voor een totaalpakket-sponsoring. Op deze manier kunt u uw naamsbekendheid vergroten via een combinatie van verschillende sponsoruitingen. Hieronder vindt u voorbeelden van pakketten, maar andere combinaties kunnen altijd besproken worden.
  • Particulier: Niet alleen bedrijven, maar ook particulieren zijn meer dan welkom om onze vereniging te sponsoren. Heeft u bijvoorbeeld gehoord van de club van 100? Met deze speciale club werken we eraan om concrete doelen te bekostigen.

Wat kan VV UNO voor u als sponsor betekenen?

Met ons sponsorprogramma bieden wij u de mogelijkheid uw naam verder te promoten.

Met 700 leden en ruim 1.200 bezoekers ieder weekend staan wij garant voor een groot aantal mensen en een diverse doelgroepen die kennisnemen van uw reclame-uiting.

Uw uiting is te zien door de leden, bezoekers en passanten van onze vereniging. Wij organiseren regelmatig netwerkbijeenkomsten. Uw naam en logo kan te zien zijn kan op de digitale schermen in de kantine en zal in onze nieuwsbrieven regelmatig terugkeren. Ook op onze sociale mediakanalen delen wij regelmatig sponsornieuws en staat uw naam op de website. Tevens ontvangt u uitnodigingen voor speciale evenementen en toernooien. Wist u dat we ook onze kantine verhuren voor vergaderingen en bijeenkomsten? U als sponsor kunt hier met korting gebruik van maken.

Mocht u vragen hebben of interesse in sponsoring van vv UNO dan kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie via sponsoring@vvuno.nl.

Alvast bedankt voor uw belangstelling!

Sponsorcommissie vv UNO