Vernieuwde LED-veldverlichting verlicht een duurzame toekomst van VV UNO

januari 22, 2024

Voetbalvereniging UNO kondigt met trots de afronding van het verduurzamen van haar veldverlichting aan. De gloednieuwe LED-veldverlichting gaat de sportieve ervaring van spelers en toeschouwers verbeteren. Deze upgrade is mede mogelijk gemaakt door een forse subsidie van de Provincie Noord Holland en een groep enthousiaste vrijwilligers.

Met de invoering van de nieuwe LED-verlichting wordt het veld van VV UNO niet alleen beter verlicht, maar ook duurzamer en milieuvriendelijker. De club heeft gekozen voor LED-technologie van de nieuwste generatie, die zorgt voor een gelijkmatige en krachtige verlichting, waardoor het veld optimaal geschikt is voor avondwedstrijden en trainingen. Dit zal het speelplezier en de daarmee ook de prestaties van onze spelers verbeteren.

De nieuwe LED-veldverlichting zorgt ook voor een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik en veel lagere onderhoudskosten. Dit draagt bij aan de inspanningen van VV UNO om milieubewust te zijn, terwijl de club tegelijkertijd financiële middelen vrijmaakt voor verdere ontwikkeling van de vereniging en haar leden.

Deze week wordt voor het eerst gespeeld met de nieuwe veldverlichting. We nodigen iedereen uit om te komen genieten van de nieuwe, stralende atmosfeer op ons veld.

De nieuwe Led verlichting bij vv UNO is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Provincie Noord Holland

Go to Top