Sponsor als particulier

Velen van jullie voelen zich als speler, ouders, opa’s en oma’s en vrienden, warm verbonden aan onze vereniging. Samen zijn wij UNO. Dat wordt gevoeld en uitgedragen door ons allemaal.

Draag je onze club een extra warm hart toe, en wil je meehelpen met onze missie;

• Het met veel plezier beoefenen van de voetbalsport voor jong en oud;

• Het bevorderen van de lichamelijke en persoonlijke ontwikkeling;

• Open en toegankelijk zijn voor iedereen;

• Voorwaarden te scheppen voor zowel prestatiegericht als recreatief voetbal;

• Een gezellige vereniging te zijn met vastgestelde waarden en normen.

De Club van 100

Met de club van 100 werken we elk jaar richting specifieke doelen. Wil je meebouwen aan een nog mooiere club en straks heerlijk een biertje drinken op ons zonnige terras? Help mee, en sponsor mee aan nieuw terrasmeubilair!

Kosten: € 100,- per seizoen (per bordje)

Jouw naam prijkt dan eervol dan aan de muur op een bordje in onze kantine, en natuurlijk betrekken we je op een feestelijke manier zodra we het doel behaald hebben!

Lotenverkoop Grote Clubactie

Elk jaar doet UNO mee aan de Grote Clubactie. Onze leden lopen zoals u waarschijnlijk al vele jaren gewend bent, heel Hoofddorp en daarbuiten af om loten te verkopen. De laatste jaren wordt het door de organisatie van de GCA nog makkelijker gemaakt in de vorm van online verkopen. Elk UNO lid krijgt een unieke link, zodat alle verkochte loten meegeteld worden in de onderlinge wedstrijd waar leuke prijzen mee te winnen zijn door het best verkopende lid. De actie loopt altijd van september tot november.

De bijdrage die wij ontvangen komt geheel ten goede aan onze vereniging.

Vriendenloterij

Iedereen die meespeelt in de Vriendenloterij kan ervoor kiezen bijna de helft van het maandbedrag aan UNO te sponsoren. Daarbij ontvangt iedere deelnemer een Vriendenloterij VIP-kaart waarmee GRATIS meer dan 125 topmusea kunnen worden bezocht en soms wel tot 50% korting wordt gegeven op musicals, dierenparken, films en andere leuke uitjes.

Wie al meespeelt en een andere club sponsort, kan door middel van het aanmaken van een account op vriendenloterij.nl een wijziging doorgeven. Op deze manier kost het niets extra’s.

UNO heeft in de afgelopen jaren twee belavonden georganiseerd om leden te informeren van deze mogelijkheid. Dat is een hele organisatie waar veel bij komt kijken: