4.1.1 Coördinatoren Kantine

Coördineert alle activiteiten en werkzaamheden in de kantine van vv UNO.

Kerntaken:

  • Verricht administratieve taken t.b.v. Kantine;
  • Notuleren vergaderingen kantine.
  • Zorgen voor wisselgeld in kassa en kasbeheer van de kantine
  • Inkomsten veilig afstorten;
  • Verwerken wekelijkse inkomsten (bar omzet) en uitgaven (inkopen) in een maandoverzicht voor de penningmeester;
  • Het indelen van de keuken bezetting v.v. UNO;
  • Het indelen van de barbezetting;
  • Het bijhouden van de agenda van de kantine van v.v. UNO.
  • Openen en sluiten van de kantine en bar voor trainingen en wedstrijden;
  • Veilig bewaren van voldoende drank en consumabel;
  • Beheer van materiaal voor bewaren, bereiden en verstrekken van eten en drinken
  • Zorgen dat bar, keuken en magazijn aan de regels voor hygiëne voldoen
  • Beheren en verantwoorden van inkomsten en uitgaven voor de bar
  • Zorgen voor wisselgeld in kassa;
  • Inkomsten veilig afstorten;
  • Instructie geven aan barpersoneel over de regels voor bewaren, bereiden en verstrekken van eten en drinken;
  • Periodiek vergaderen met bestuurslid Accommodatie over functioneren kantine, keuken en bar;
  • Uitbrengen van gevraagde en ongevraagde adviezen aan beheerder kantine ter verbetering van het functioneren van de kantinecommissie
  • Het inkopen van drank en etenswaren;
  • Verantwoordelijk voor voldoende voorraad kantine;
  • Onderzoeken andere producten;
  • Voorstellen doen m.b.t. inkoop;
  • Het bijwonen van vergaderingen t.b.v. de kantine;
  • Verkoop (fris) en warme dranken, snacks, patat, broodjes en snoep
  • Schoonhouden van de bar en de kantine

Tijdsinvestering: gemiddeld ca. 4 uur per week