4.1.1 Coördinatoren Kantine
Coördineert alle activiteiten en werkzaamheden in de kantine van vv UNO.
Kerntaken:
- Verricht administratieve taken t.b.v. Kantine;
- Notuleren vergaderingen kantine.
- Zorgen voor wisselgeld in kassa en kasbeheer van de kantine
- Inkomsten veilig afstorten;
- Verwerken wekelijkse inkomsten (bar omzet) en uitgaven (inkopen) in een maandoverzicht voor de penningmeester;
- Het indelen van de keuken bezetting v.v. UNO;
- Het indelen van de barbezetting;
- Het bijhouden van de agenda van de kantine van v.v. UNO.
- Openen en sluiten van de kantine en bar voor trainingen en wedstrijden;
- Veilig bewaren van voldoende drank en consumabel;
- Beheer van materiaal voor bewaren, bereiden en verstrekken van eten en drinken
- Zorgen dat bar, keuken en magazijn aan de regels voor hygiëne voldoen
- Beheren en verantwoorden van inkomsten en uitgaven voor de bar
- Zorgen voor wisselgeld in kassa;
- Inkomsten veilig afstorten;
- Instructie geven aan barpersoneel over de regels voor bewaren, bereiden en verstrekken van eten en drinken;
- Periodiek vergaderen met bestuurslid Accommodatie over functioneren kantine, keuken en bar;
- Uitbrengen van gevraagde en ongevraagde adviezen aan beheerder kantine ter verbetering van het functioneren van de kantinecommissie
- Het inkopen van drank en etenswaren;
- Verantwoordelijk voor voldoende voorraad kantine;
- Onderzoeken andere producten;
- Voorstellen doen m.b.t. inkoop;
- Het bijwonen van vergaderingen t.b.v. de kantine;
- Verkoop (fris) en warme dranken, snacks, patat, broodjes en snoep
- Schoonhouden van de bar en de kantine
Tijdsinvestering: gemiddeld ca. 4 uur per week