vv Uno – Update juni

juni 7, 2022

Kledinglijn JAKO

Kledinglijn voor de trainingskleding is bijna niet meer leverbaar. De producent van de trainingskleding, Jako laat de lijn die wij nu als trainingskleding hebben uitlopen. Het is vrij gebruikelijk dat producenten eens in de zoveel jaar, een lijn vervangen. Het gevolg is dat nog slechts een paar maten verkrijgbaar zijn. Het bestuur is al druk bezig om te bepalen welke oplossing voor onze club het beste is. Zolang we nog geen goed alternatief hebben, is de verplichting voor de trainingsset tijdelijk opgeheven.
Dus mocht je toe zijn aan een vervangend shirt, wacht dan nog even met bestellen, totdat we weten welke lijn de nieuwe wordt. Hoe we die nieuwe lijn gaan introduceren weten we nog niet, maar we zullen vanzelfsprekend rekening houden met leden die net een nieuwe set van de oude lijn gekocht hebben. Zodra er meer duidelijk is over hoe- wat- wanneer, delen we dat natuurlijk!

Frituurvet inleveren

Vanaf nu kun je die bij UNO inleveren. De oplettende leden hadden de gele kliko misschien al zien staan. Naast de kantine (voorbij het pannaveld) staat een gele kliko, speciaal voor oud frituurvet van leden.
Je kunt het gewoon in de oorspronkelijke fles in de gele kliko gooien. Wij laten het recyclen en krijgen er weer geld voor. Altijd meegenomen en recyclen is goed voor het milieu!

 

Scoreboard van formaat

Het scoreboard komt langzaam in beeld. Tussen veld 1 en 2 verrijst langzaam maar zeker ons nieuwe scoreboard. Volgens de leverancier zijn we daarmee de enige amateurclub in Nederland  met een bord van dat formaat. Een ideale mogelijkheid voor sponsoring. Dus weet je een bedrijf dat wel wat naamsbekendheid kan gebruiken, die Uno een warm toedraagt, laat die dan een mailtje sturen naar sponsoring@vvuno.nl

Frisse dispensers op toiletten

Details zijn ook belangrijk. Sinds een week hangen er bij Uno in de toilette
n en in de kantine nieuwe wc-rol houders, zeepdispenser en handdoekdispensers. Het ziet er weer wat frisser uit en komt voort uit een leuke deal met de leverancier: Burgman.

 

 

 

Opzeggen voor 1 juni ’22

Misschien wil je niet meer voetballen, of ga je liever naar een andere club, dat kan. Dat vinden we natuurlijk heel jammer. Maar zorg ervoor dat je opzegging voor 1 juni bij ons binnen is. Bij te laat opzeggen, na 1 juni, brengen we 25 euro administratiekosten in rekening.
Opzeggen doe je door een mailtje te sturen naar: ledenadminsitratie@vvuno.nl
Opzeggingen bij trainers of in de kantine tellen niet!

 

Financieel contactpersoon gezocht

Help jij clubleden met geldzorgen?
Sport biedt ontspanning, voor jong en oud. Maar soms kunnen geldzorgen een spelbreker worden. De contributie die ineens weer voor de deur staat, het clubtenue dat moet worden gekocht, schoenen die alwéér te klein zijn…De eerste stap op weg naar hulp
1,5 miljoen huishoudens in Nederland hebben iedere maand grote moeite om rond te komen. Steeds meer mensen weten de weg naar hulp te vinden, maar soms is het lastig om uit te zoeken waar je terecht kunt.
Als vv Uno en ING vinden we dat iederéén onbezorgd moet kunnen sporten, ook als het financieel tegenzit. Daarom zoeken we een financieel contactpersoon voor vv Uno. Als financieel contactpersoon help jij clubleden met geldzorgen op weg naar hulp.
Wat doe je als financieel contactpersoon?
  • Jij bent het eerste aanspreekpunt voor leden die geldzorgen hebben. Zij kunnen – geheel vertrouwelijk – bij jou terecht.
  • Je biedt een luisterend oor en helpt mensen op weg naar de juiste hulp. Dat betekent niet dat je zélf mensen helpt om hun geldzaken op orde te krijgen, wel help je ze de weg te vinden naar geschikte hulp of beschikbare financiële ondersteuning, bijvoorbeeld vanuit de gemeente.
  • Om je te ondersteunen in je rol als financieel vertrouwenspersoon ontvang je een korte opleiding van ING.
  • Dit is een vrijwillige functie.
Heb jij interesse om financieel contactpersoon te worden? Neem dan contact op met Niels Hultzer via hoofdcoordinatoren@vvuno.nl

Vooraankondigingen:

Nikki
Vanaf volgend jaar gaan we de inning van de contributie, de vrijwilligersbijdrage, gele/rode kaarten en de techniektrainingen niet meer via ClubCollect laten lopen. Dit gaat vanaf het nieuwe seizoen via Nikki.
Deze organisatie Nikki neemt ook de communicatie die hier bij komt kijken over. Dat scheelt de penningmeester veel tijd en zij zijn beter bereikbaar en kunnen direct antwoorden op je vragen.
Ook bij Nikki is betalen in termijnen mogelijk en kun je direct via IDeal betalen. Kortom een betere ledenservice, betere inning van de contributie en minder werk voor penningmeester. Hoe en wat zullen we jullie later nog over informeren.
Algemene Leden Vergadering
ALV van UNO vindt plaats op woensdag 29 juni, 20.00 uur in de kantine van vvUno.
Go to Top